Drivhuset i Nesoddparken

Der kultur og natur møter ganen

Etter 5 års fravær er Matsalongen tilbake på Nesoddparken kunst og kulturnæringssenter for å utvikle nye prosjekter. Det store drivhuset i parken har en stor tiltrekningskraft på meg. Det representerer nærhet til natur, kultur og kunst som utøves på senteret. I drivhuset omsluttes du av naturens lyder. De tynne glassflatene slipper solen inn og holder deg tørr samtidig som du kan se og høre regndråpenes dans. Både inne og ute er det mulighet til forspiring, dyrke egne grønnsaker, bær og urter som tilskudd til måltider. Drivhuset er ideelt for en utstilling eller konsert.

Som alltid er jeg opptatt av å finne en møteplass hvor måltidet kan få en ekstra dimensjon. En plass hvor noe kan skje i og mellom mennesker. En uventet samtale som oppstår. At noen får opplevelse av kunstens magi, eller synke inn i naturens omgivelser.

Drivhuset inviterer til en intim og sanselig anledning for 14 personer. Kan utvides med ute areal. Menyen vil bli årstids basert. Sesong start april 2024.

Jeg gleder meg til å arrangere fremtidige kreative selskap og happenings. Så både eksistensielle frø og frø i hage kasser som vil gi oss noe godt på bordet.

Følg med matsalongen og ta gjerne kontakt. matsalongen@gmail.com

Hilsen Elisabeth Engebretsen

Stille før gjestene ankommer.