Flora

Blå blomst.  Salat med kornblomst og lavendel, grillet chevre , hage bringebær, granateple, honning glaserte walnøtter og syltet fiken.

Blå blomst. Salat med kornblomst og lavendel, grillet chevre , hage bringebær, granateple, honning glaserte walnøtter og syltet fiken.

 
 

Godteri pose fra hagen

Norge har fått en nasjonal plan som skal sikre pollinering for bier og humler. Planen har inspirert Matsalongen til å lage et nytt signatur konsept. Flora er en salatmeny som inneholder sommerblomster og urter. Vakre og fristende vekster som både insekter og mennesker elsker og lever av. Matsalongens håp er at man ved å nyte en vakker salat vil reflektere over den finstemte gjensidige avhengigheten og balansen mellom mennesker ,insekter og natur som er avgjørende for vår eksistens.

I sommerhalvåret kan du bestille en salatmeny til ditt selskap eller møte. Villa Fredbo leier ut lokaler til ulike typer arrangement. I villaens hage får bier og humler som takk for alt de bidrar med tilgang til en rekke usprøytede roser, stauder, urter og ettårige blomster.

 
 
Salat Blomkarse . Ingredienser: Røket pepper laks, hagestikkelsbær, sukkererter, ramsløk agurk med lime og rømme, korianderfrø, mango blomkarse blomst frø og blomst . Blomkarsen gir en aromatisk smak.

Salat Blomkarse. Ingredienser: Røket pepper laks, hagestikkelsbær, sukkererter, ramsløk agurk med lime og rømme, korianderfrø, mango blomkarse blomst frø og blomst . Blomkarsen gir en aromatisk smak.